Šećerna depilacija Magic Touch

Home / Šećerna depilacija Magic Touch

logo

Telefon: +387 (0) 63 522 876
Mobitel: +387 (0)60 348 97 53

Web: www.magictouch.ba

E-mail: info@magictouch.ba

Facebook: Šećerna depilacija Magic Touch

Zašto volimo ovo što radimo?

“Živimo u vremenu kada jedna prosječna osoba dnevno koristi 5 – 9 proizvoda za ličnu njegu, počevši od raznih krema, šampona, losiona, sapuna i različitih mirisa. u njima je uglavnom rasprostranjeno preko 100 različitih hemikalija, od kojih su mnoge vrlo štetne, a ponekad toksične, kancerogene i povezane sa nastankom raznih promjena na Vašoj koži.”

Zbog ovakvih i sličnih razloga, proizvodi iz kolekcije MAGIC TOUCH SU 100% PRIRODNI, bez dodataka hemijskih supstanci i svaki sastojak je provjeren i testiran.

Naši proizvodi su nastali u suradnji prirode i naše ljubavi prema prirodi, što su naši korisnici i prepoznali.Osjećaj poslije korištenja proizvoda iz kolekcije Magic Touch, je za svakoga posebno iskustvo i nema straha od neželjenih pojava. Garantiramo 100% zadovoljstvo.

DOBITNICI SMO VELIKOG BROJA ZNAČAJNIH PRIZNANJA I NAGRADA, ali  što je najbitnije svakodnevno čujemo pohvala zadovoljnih kupaca i to je najveća nagrada koju možemo dobiti.

Naš glavni proizvod “Ljekovita šećerna pasta za depilaciju” je osvojio 7 velikih svjetskih nagrada, kao inovacija:

1.   1. nagrada EU za najbolju inovaciju u kategoriji mladih inovatora, Sarajevo 2013

2. SREBRENA MEDALJA – Međunarodna izložba inovacija ARCA, Zagreb 2013

3. BRONČANA MEDALJA – Svjetska izložba inovacija MAKINOVA, Skoplje 2013

4. ZLATNA MEDALJA – Svjetska izložba inovacija SHIRAZ, IRAN 2014

5. BRONČANA MEDALJA, Inost mladih, Banja Luka 2014

6. Posebno priznanje udruženja Francuskih inovatora i fabrikanata – Svjetska izložba inovacija COUNCOURS LEPINE PARIS, Francuska 2014

7. ZLATNA MEDALJA – Međunarodna izložba inovacija IKA Karlovac, Hrvatska 2015

 

“Prirodna ili bio-kozmetika treba zadovoljiti mnogo strožije standarde od onih koji se odnose na tradicionalne kozmetičke proizvode. Ti standardi garantuju brigu za okoliš kroz proizvodni lanac i stavljaju naglasak na prirodne sastojke vrhunske ekološke kvalitete.

U sastavu ovih proizvoda nalaze se biljke  organskog uzgoja ili biljke koje se kao samonikle beru na ekološki čistim područjima, a bez:

  • bez mineralnih ulja i silikona
  • bez parafina i drugih petrolata
  • bez sintetičkih konzervansa, mirisa, boja
  • bez genetski modifikovanih sirovina
  • bez testiranja na životinjama

Proces proizvodnje mora biti brz i jednostavan kako bi sastav krajnjeg proizvoda bio što bliži sastavu izvornog biljnog materijala.” riječi su osnivačice i vlasnice Magic Touch Obrta, Melihe Klopić Murtić.

VAŠ “MAGIC TOUCH”!

 

Facebook YouTube