O nama

Ljiljan Shopping Centar, novi centar grada!

Home / O nama

U prvom kvartalu 2008 godine četiri lokalna poduzetnika nakon prikupljanja neophodne dokumentacije vrše registraciju zajedničkog preduzeća  pod nazivom WEST GROOUP. Njihov  cilj je jasan  da zajedničkim ulaganjem i investicijama izgrade  stambeno- trgovački centar. Nakon pribavljanja potrebne dokumentacije polovinom 2008 godine, otpočela je  realizacija prve faze projekta,a to je izgradnja trgovačkog centra. Nakon četverogodišnje izgradnje u koju su bili uključeni najkvalitetniji izvođači radova trgovački centar „LJILJAN“ zvanično i svečano počeo je sa radom jula mjeseca 2012 godine.Trgovački centar „LJILJAN“ projekt Društva West Grooup vrijedan je 6 miliona eura.

Trgovački centar „LJILJAN“ smješten je u strogom centru grada Cazina na adresi Trg zlatnih ljiljana. Povezan sa cestovnom i pješačkom zonom,te kupcima omogućuje lak pristup i posjetu sa svih strana.

Centar je izrađen u četiri etaže sa površinom od 8500 m2. Sve etaže su povezane pokretnim     trakama, stepenicama i liftom. Svojim jedinstvenim izgledom Centar plijeni pažnju te dominantno predstavlja kako grad Cazin tako i gradove u okruženju.

Centar „Ljiljan“ je izgrađen i opremljen prema do sad primjenjenim najvišim standardima sa jasnim ciljem da udovolji svim kategorijama kupaca,da svojom ponudom zadovolji potrebe i onih najzahtjevnijih potrošača.Pored trgovačkih radnji,po završetku ugodne kupovine kupci svoj mir i udobnost centra mogu naći u jednom od tri ugostiteljska lokala koji mogu udovoljiti i onim najzahtjevnijim kupcima.

Da se zaista radi o reprezentativnom centru govore poslovni uspjesi i zadovoljstvo poslovnih  partnera koji su prednosti trgovačkog centra „LJILJAN“ prepoznali te svojim učešćem i radom dali nemjeriv doprinos razvoju centra. Sa ponosom ističemo nas dnevno posjeti više hiljada zadovoljnih potrošača.

U centru poznata trgovačka preduzeća zastupaju i nude najpoznatije modne brendove,praćeni sa različitim akcijama,a sve u cilju zadovoljstva kupaca. Zajednička misija i vizija svih trgovačkih i ugostiteljskih djelatnosti je da centar „LJILJAN“ bude početna i krajnja destinacija kad je shopping u pitanju u našem gradu.

Danas je Ljiljan, mjesto dobre zabave, dobrog shoppinga, porodične zabave, centar svih dešavanja. 

Facebook YouTube