HARI d.o.o. Novi Travnik

Home / HARI d.o.o. Novi Travnik

hari

HARI d.o.o.

Novi Travnik

Telefon: +387-30-525-555

E-mail: novitravnik@hari.ba

WEB: www.hari.ba

Facebook:  HARI Novi Travnik

HARI d.o.o. je privatno preduzeće koje je osnovano 1991. godine sa sjedištem u Novom Travniku. Počeci poslovanja vezani su uz malu trgovačku radnju prehrambenih artikala.

Kroz svoje dvije i pol decenije postojanja, preduzeće HARI d.o.o. i njegov menadžment dobili su brojne zahvalnice, nagrade i priznanja za uspješno poslovanje. Tokom ratnih dešavanja, HARI d.o.o. je radio čitavo vrijeme i imao veliku ulogu u snadbjevenosti Novog Travnika osnovnim namjernicama za život, boreći se pritome sa teškim uslovima za poslovanje.

Danas, HARI d.o.o. ima veliki broj poslovnih jedinica, spadajući među preduzeća srednje veličine, održava konstantan trend rasta. HARI je prepoznatljiv kao porodična firma, gledajući kao glavni prioritet stabilan razvoj i perfektnu uslugu svojim mušterijama. Preduzeće HARI d.o.o. se također ponosi velikom mrežom poslovnih partnera, koja se prostire na više kontinenata, davajući glavni prioritet u suradnji domaćim firmama. Glavno geslo poslovanja je da u nizu poslovanja svi budu zadovoljni.

Glavni asortiman se bazira na skoro svim neprehrambenim proizvodima široke potrošnje, u što ulazi odjeća, obuća, školski pribor, bijela tehnika, igračke, kozmetika, suđe, alati te ostale kuhinjske i kućne potrepštine, metraža i tepisi, brojeći ukupno nekoliko desetina hiljada raznih artikala.

Facebook YouTube