DM drogerija

Tu sam čovjek. Tu kupujem.

Home / DM drogerija

Ovo je obećanje koje u centar stavlja čovjeka kao individuu – bio on kupac ili zaposlenik. dm nudi svakoj osobi odgovarajuću ponudu koja će naglasiti njenu individualnost. dm živi svoju filozofiju kroz bogat asortiman visokog kvaliteta, kompetentno i ljubazno savjetovanje od strane dm zaposlenika kao i kroz pristupačnost za svoje kupce.

 Čovjek je u centru

Naš je stalni izazov rad na oblikovanju firme kako bismo oplemenili potrošačke potrebe naših kupaca, djelovali kao uzorna zajednica u našoj okolini i kroz zajednički rad pružili mogućnost daljnjeg usavršavanja našim zaposlenicima. Stoga se vođenje preduzeća zasniva na sljedećim principima:

 Principi prema kupcima

Želimo se afirmisati na tržištu pomoću svih marketinških instrumenata kako bismo dobili stalne kupce koji će svjesno kupovati u dm-u, a čije ćemo potrebe oplemeniti našom ponudom robe, proizvoda i usluga.

 Principi prema zaposlenicima

Želimo pomoći svakom zaposleniku da prepozna obim i strukturu našeg preduzeća i uvjeriti ga da će njegov rad biti objektivno vrednovan. Želimo svim zaposlenicima pružiti mogućnost da uče jedni od drugih, da se humano ophode jedni prema drugima i da prepoznaju i prihvate drugoga kao individuu. Isto tako želimo stvoriti uslove u kojima će svaki zaposlenik prepoznati svoje mogućnosti i sposobnosti koje će razvijati kako bi mogao riješiti postavljene zadatke.

 Principi prema partnerima

S našim partnerima želimo njegovati dugoročnu, pouzdanu i ravnopravnu saradnju kako bi prepoznali da smo partner s kojim mogu ostvariti svoje ciljeve.

Facebook YouTube